Kotitekoinen Joulun Kranssit

Sillä hetkellä kun alkaa nähdä joulun seppeleet roikkuu oveen naapurit, saat tietää, että lomakauden on vihdoin saapunut. Ihmiset ripustaa joulua seppele joko oven tai seinän takana takka. Käsite joulun seppele tekee kaikki talot näyttävät lähes sama ympäri lomakautta, koska useimmat ihmiset ostavat saman esikoristellut joulun seppeleet markkinoilta. Tänä vuonna se on aika erilainen. On aika ripustaa kotitekoinen joulua seppeleitä. Vain roll up your hihat ja valmis roikkumaan käsintehty joulua seppeleitä. Voit käyttää kotitekoisia joulun seppele ideoita alla.

Kukka Joulu Kranssit
Voit käyttää kukka seppeleitä tehdä joulua seppeleitä kotona. Tavallinen kukkia, joita käytetään tarkoitukseen ovat Etelä Magnolias, tulppaanit, jne. Voit myös ostaa joulun seppele markkinoilta ja aksentti se kukkasin antaa eri ulkoasua.

Holly Kranssit
Integroi Holly omaan kotitekoisia joulun seppele antaa sille paljon enemmän perinteisiä näyttää.

Snow Kranssit
Ottaa valkoinen joulu on unelma useimmat ihmiset. Kuitenkin, jos et ole ollut onnea tänä vuonna, älä lannistu. Just käyttää valkoista maalia, glitter ja kimallusta nauhat tehdä seppeleen näyttää ikään kuin se on lumipeitteisen.

Candy Kranssit
Lisää paljon karkkia keppejä joulun seppele antaa sille täysin epätavallinen näyttää. Varmista, ettei karkkia stealers ja ympäri taloa. Muussa tapauksessa koko vaivaa menetetään.

Jos sinulla ei ole aikaa tehdä joulua seppele, mikset osta käsityönä seppeleen jouluksi, markkinoilta itse? Useimmat kaupat ovat alkaneet tarjota käsintehtyjä joulun seppeleet ihmisille, jotka eivät halua yksi niistä koneellisesti tuotettu niistä. Vaikka tällaiset seppeleet ovat kalliita, ne tekevät etuoven näyttää paljon erilainen kuin naapuri ja myös säästää sinut vaivatta mukana tehdä yksi. Voit myös saada käsityönä joulun seppeleet, saatavilla markkinoilla, henkilökohtainen itsellesi.

Keinotekoiset joulukuuset
Joulu Englannissa
Joulu Greenery
Ranskan Joululaulut
Yule Log Taikausko
Best Christmas Movies
Joulu Movie Quotes
Joulutarina
Joulu Wedding Kunniamerkit
Joulu Funny Runot
Joulukuusi hame

Leave a Reply