Legend of Magi

Three Kings tai tietäjät ovat elintärkeä osa seimet ja Kristuksen syntymän reenacted kirkoissa jouluna. He matkustivat kilometrien nähdä Jeesus-lapsen ja vei hänet lahjaksi kultaa, suitsuketta ja mirhaa. Tunnetaan tietäjät (tutkijat, papit tai astrologit), nämä kolme miestä ensin mainittu Uudessa Testamentissa “viisaat miehet idästä”. He seurasivat jumalallista tähti, joka johti heidät Jeesus-lapsen palvoa Messiasta ja toivat lahjoja hänelle. Koska nämä miehet olivat eri kulttuureista ja porauksen rikas lahjoja, jotka olivat kuormattu monista kameleita, ne aiheuttivat suurta kohua Jerusalemissa ja oli erittäin katsottava. He tulivat tiedustelee vastasyntyneen “juutalaisten kuningas”. Mikä sai heidän saapumistaan ​​vielä oudompaa oli, että tulossa on ulkomaisten kuninkaiden ja pakanoiden laakeri lahjoja kultaa ja suitsuketta varten luvattu Messias oli ennustettu pyhissä kirjoituksissa.

Accord on legenda, oli kolme Magi ja ne olivat niin puhuivat, että he herättänyt huomiota kuningas Herodes liikaa. Herodes Suuri oli yksi kuninkaiden jakaa perheen nimi “Herodeksen joka piti valtaistuimelle aikaan Jeesuksen syntymän. Hän oli paha, tyrannimainen ja iloinen in kiduttaa hänen juutalaisen aiheista. Hän oli hyvin epäluuloinen ja kannetaan raskaita veroja kansaansa. Kun hän sai tietää, että jotkut arvoisat vierailijat ovat tulleet hänen valtakuntansa, hän kuuli hänen pappinsa tietää enemmän muinaisen ennustuksen, joka ennusti Kristuksen syntymästä Betlehemissä ja hän oli olla tulevaisuuden hallitsija Israelissa. Sitten hän kutsui Magi hänen tuomioistuimessa ja kertoi heille, että Messias syntyi kaupungin Betlehemin ja pyysi heitä löytämään lapsen ja ilmoittaa hänen olinpaikkansa on kuningas niin hän voisi myös mennä ja palvovat lapsi.

Magi jotka olivat johti jumalallinen tähti seurasi Herodeksen suuntiin ja joulun tähti ja saavutti Bethlehem. Siellä he löysivät Marian, Joosefin ja Jeesus-lapsi on nöyrä vakaa. He palvoivat lapsen ja antoi hänelle lahjoja kultaa, suitsuketta ja mirhaa. Koska he nukahti sinä yönä, he varoittivat unessa ei palata Jerusalemiin ja Herodes. Samoin Joosef ja Maria pyydettiin lähtemään Betlehemiin välittömästi Pyhän Child kunnes Herodes kuolee. Siten Magi otti eri reittiä koteihinsa ja Joosef ja Maria pakenivat Egyptiin vauvan ennen Herodes huomasi, että tietäjät olivat antaneet hänelle lipsahdus ja määräsi kaikki alle kaksi on surmattava.

Sisustus joulun Seppeleet
Keinotekoiset joulukuuset
Joulun sisustusliikkeistä
Beaded Joulukoristeet
Jouluaatto
Joulu Australiassa
Legend Of Mistletoe
Christmas Roses
Totuus Christmas Star
How the Grinch Stole Christmas
Legend Of Robin

Leave a Reply