Legend of Rudolph

Tosi tarina siitä, miten Rudolph, poro tuli alkuperä on kerrottu täällä. Robert oli toukokuussa huono copywriter Chicagossa, asuu nuhjuinen kaksio. Hänen vaimonsa Evelyn kärsi syövästä ja oli vuoteenomana kaksi vuotta ja kaikki hänen ansiot ja säästöt meni hoidostaan. Se oli silloin, kun on A December iltana, hänen nelivuotias tyttärensä Barbara kysyi häneltä, miksi ei ole äitini aivan kuten kaikki muutkin: n äiti? Sydän kosketti Bob sydäntä kuin lasi hajoamaan. Kaikki hänen elämänsä, hän oli ollut “erilainen”, heikko ja herkkä kuin lapsi ja vain nöyrä copywriter Montgomery Ward, iso Chicagon postimyynti talo, kuten aikuinen. Hän oli kolmenkymmenen kolme vuotta vanha tuolloin ja oli jo syvällä velkaa, masentunut ja surullinen. Hän kuitenkin koostuu tarinan hänen lepyttää lasta ja innostaa häntä olla optimistinen.

Tarina oli että Rudolph, ainoastaan ​​porot maailmassa iso kiiltävä punainen nenä. Kaikki käytetyt kiusaa ja pilkata tämä huono olento ja kutsuvat häntä “Rudolph, punainen laskelmoiva poroa”, joka hämillään häntä suuresti. Jopa hänen äitinsä, isänsä ja sisarensa olivat nolo hänen läsnäolonsa lähellä niitä, joita syvensi Rudolph hämmennystä ja masennusta. Hän uppoutui itsesäälissä ja tuntui melko yksinäiseksi. Kuitenkin yhdellä jouluaattona, kun Joulupukki sai reki valmis hänen vuosittainen matka ympäri maailmaa tiiminsä kanssa kahdeksan kaunein ja huskiest porot lukien Dasher, Dancer, Prancer ja Vixen ja koko poron yhteisöä koottu siellä piristää heitä, Thich sumu ja sumu nielaisi maa.

Santa ihmettelin, miten hän voisi jakaa hänen leluja nyt ja miten löytää savupiippuja. Yhtäkkiä hänen silmänsä putosi hehkuvan kirkkaan punainen nenä Rudolph ja löysi ratkaisun hänen ongelmaan. Hän pyysi Rudolph johtaa hänen reki, jonka hän mielellään teki ja oli valjastettu heti. Rudolph opastettuja Santa turvallisesti joka savupiippuun iltana huolimatta sade, sumu, lumi ja räntä. Tämä rohkea teko teki Rudolph tunnetuin ja rakastettu kaikki porot ja suuri sankari liikaa. Hyvin punainen nenä, mikä oli sääli häntä, tuli hänen arvokkain hallussa ja jokainen pukki ja energiaministeriö porojen maailmaan.

Tarina niin tyytyväisiä Barbara että Bob päätti laatia sen runo kuin joululahja hänelle. Runo oli nimeltään “Night Before Christmas”. Kun hän oli vielä työstää jakeita, Evelyn kuoli. Silti, Bob piti rohkeutta ylös vuoksi hänen tyttärensä. Hän lausui sen yhden virkansa loma puolueiden vuonna 1938 ja voitti spontaani suosionosoitukset. Vihkon Raaka piirroksia, että hän oli valmis hänen tyttärensä tuli niin suosittu, että 1947, 6 miljoonaa kappaletta jo liikkeellä ja Rudolph oli suuri kysyntä sponsoroinnista tuotteiden. Bob voi luonnollisesti tuli hyvin rikas mies. Sittemmin Rudolph on käytössä pysyvä paikkansa joulun legenda.

Joulu Holy Land
Christmas Wishes For Kids
Joulu lelut Boys
Kirkko joulukoristeita
Witty Christmas Quotes
Joulun Disney Kunniamerkit
Joulu Afrikkalainen Amerikan
Kirje Santa
Joulu Wedding Flowers
Joulu Wedding Ruoka
Classic Christmas Movies

Leave a Reply