Meksikon joulukoristeet

Eri kulttuurien maailman juhlia joulua omalla erityisellä tavallaan. Olipa lahja antaa mukautettuja tai joulukoristeita, kaikki kulttuurin maailmassa on herättänyt erilaisia ​​tapoja joulua. Kukin maa juhlii joulua eri tavoin ja Meksikossa ei ole poikkeus. Jotta ihmiset Meksiko jotka ovat hyvin uskonnollisia kaikin puolin Joulua vietetään hyvin itsenäisesti. Koska vahva uskovat Raamatun ja katolisen percepts he juhlivat syntymäpäivää Jeesuksen Kristuksen puhdasta uskonnollista tavalla. He jopa mieluummin lahja lapsensa joulupäivänä. Esittelee annetaan kuuden päivän kuluttua Uudenvuodenpäivä että on Dia de los Santos Reyes Magos. Heillä on yhdeksän päivän rituaali suoritetaan aikana Novena tai yhdeksän päivää ennen joulua, ja tämä on ehkä kaikkein symbolinen kaikkien Meksikon jouluperinteitä. Niinä yhdeksän päivän lapset uudelleen antamiin päätöksiin pyhä matka tehdään Jeesuksen vanhemmat (Peregrinos, mikä tarkoittaa pyhiinvaeltajat tai matkustajat) Beetlehemiin. Nämä lapset ovat levänneitä eri kodeissa yhdeksän päivän aikana, jos ne laulaa ja tanssia ja nauttia hyvästä ruuasta. 24., he vierailevat paikallisessa seurakunnassa ja rukoilla osaksi jouluaamuna.

Hispanic joulukoristeet

Näkymiä Kristuksen syntymästä
Seimet ovat hyvin olennainen osa minkä tahansa joulukoristeita Meksikossa. Koska Meksiko on varsin uskonnollinen maa, ei voi välttää plagiaatti, koska se aina kuvaa Jeesuksen syntymästä navetassa yhdessä hänen vanhempiensa. Käsityöläiset vain mennä tekemään erilaisia ​​seimet varten aattona joulun monet asiat sisältyvät kohtaus. Jotkut voivat vain Jeesus ja muut voivat olla ympäristön kuvaavat kulttuuria Betlehemin paimenet ja vastaavat.

Flor De Noche Buena (jouluaatto kukka tai joulutähdet)
Punainen joulutähdet tai joulun joulutähdet ovat toinen olennainen osa Meksikon joulukoristeet. Se pitää erityinen asema joulukoristeet siellä. Käyttöön South Carolina vuonna 1820-luvulla Yhdysvaltain suurlähettiläs, Red joulutähdet ovat sen jälkeen olleet osa joulukoristeet suuressa osassa maailmaa. Koska joulutähdet kukkivat pitkälti joulun ja millaisia ​​eloisat värit ne ovat, niitä käytetään laajasti Meksikon joulukoristeet. Se on yksi tärkeimmistä osista Meksikon joulukoristeet koska tähden muotoinen terälehdet symboloivat Betlehemin tähti.

Joulukoristeet
Meksikon joulukoristeet myös käyttää erilaisia ​​käsityönä Meksikon joulukoristeita. Ja se voi vaihdella mitään tinaa, rautaa savi koriste kuten Meksikon Tin Star ja tinan Aztec kalenteri mukana käsintehty saven joulupallot. Voit jopa löytää rautaa tehty joulukuusi etnisen Meksikon joulukoristeita.

Pinatas
Meksikon joulukoristeet ovat epätäydellisiä ilman Pinatas. Löydät ne mitään muotoja enkelit, Santa Claus, aaseja, kukkia, klovneja ja tähteä kaikki värillinen koristeet. Jokaista Meksikon joulu, koriste siellä on valtava valikoima Pinatas näyttöön ylpeänä.

Joulukuusi
Meksikolaiset on myös koristeltu joulukuusi järjestetty kotiinsa. Se voi joko olla osa heidän seimi tai näytetään erikseen. He ovat joulukuuset valmistettu tinasta tai raudan etnisen Meksikon ilmeen.

Christmas Tree Decoration
Kids Christmas Poems
Ihme
Kotitekoinen Joulun koristeet
Sisustus joulun Seppeleet
Christmas Wishes Lainaukset
Christmas Etiopiassa
Italian Joululaulut
Joulu leluja lapsille
Joulu Elokuvat 2012
Joulun Ribbon Spool Kynttilät Centerpiece

Leave a Reply