Perinne Kirjeiden kirjoittaminen Santa

Monta vuotta, on suosittu joulun perinne, jossa lapset kirjoittavat kirjeitä Santa lähinnä puoltaa että he ovat olleet hyviä viime vuonna ja antaa Santa listan toiveita ja pyytää lahjoja, että he haluavat saada, kuten polkupyörä , videopelit tai Lego asetettu. Toivelistalta voivat sisältää pyynnön useamman kuin yhden lahja myös. On huomattava ero kirjaintyyppiäkään kirjoittamisen pojat ja tytöt. Tytöt ovat usein huomaavainen ja haluaa jotain toisille, ovat kohteliaita ja kirjoittaa enää kirjeitä ja ovat harkittuja ja antelias arvostavansa kaikkien kovaa työtä, että joulupukkia ei, heidän kirjeissään, kuin pojat.

On monia postipalvelut, jotka mahdollistavat lasten lähettää kirjeitä Joulupukille. Jotkut heistä ovat jopa vastataan vapaaehtoisvoimin tai postin työntekijää. Kanadassa on erityinen postinumero kirjeitä Santa Claus. Vuodesta 1982 lähtien yli 13.000 Kanadan postin työntekijät ovat vapaaehtoisesti antaa vastauksen sähköpostit Santa ja kirjoittaa vastaukset. Osoite Joulupukin annetaan:
Santa Claus, North Pole, Kanada – H0 H0 H0

Nollia sijasta käytetään “O” muodostavat ominaisuus nauraa Santa, jotta osoitteeseen yhdenmukainen vuorotellen kirjain-lukumuodon kaikki Kanadan postinumeroita. Jotkut hyväntekeväisyystyöntekijöitä, prosessi vaatii köyhien tai sairaiden lasten, ja jopa yrittää täyttää toiveet he tekevät heidän kirjeitä Santa. Britanniassa oli perinne, että lapset käyttävät polttamaan joulun kirjaimia tuleen, jotta ne voivat kellua savupiipun savu ja tuuli voi sitten maagisesti kuljettaa heidät pohjoisnavalle, Santa. Suomi, jonka uskotaan olevan koti Santa, on jo saanut yli kahdeksan miljoonaa kirjeitä Santa ja yli 600.000 kirjaimia kaada vuosittain yli 150 maassa. Eniten lapsia kirjoittaa Santa ovat Isosta-Britanniasta, Puolasta ja Japanista. Suomessa, uskotaan, että Joulupukki asuu Korvatunturilla, mutta hänen virallinen osoite on Rovaniemellä Napapiirillä. Tässä hänen osoitteensa annetaan: Joulupukki, Joulupukin Pajakylä, FIN-96930 Napapiiri, Suomi.

Joulu Kiitos Runot
Rustic joulukoristeet
Perinteisiä joululauluja
Retro joulukoristeet
Joulutarina
Legend Of Christmas Rose
Joulun kukka centerpieces
Maa Joululaulut
Christmas Roses
Joulukoristeet 2012
Joulu Portugalissa

Leave a Reply