Romanttinen Christmas Kohteet

Joulu on täydellinen aika unohtaa kaikki jännitteet ja nauttia sen juhlavan tunnelman. Festivaali Joulu on aika levittää rakkauden ja ilon! Kun rakkaus on ilmassa, juhlava juhlallisuudet tullut vielä enemmän. Joulu pidetään yhtenä maailman romanttinen lomien aikana. Se on täydellinen aika viettää aikaa, että erityistä hänelle / häntä. Tänä jouluna ota kumppani ihana kohde, joka on romanttinen tarpeeksi sytyttää kipinä rakkauselämä. Alkaen rantoja, saaria, vuoria tai romanttinen yhdyskäytäviä, on monia vaihtoehtoja, joista valita. Mutta se voi olla hämmentävä tehtävä valita yksi, joka voi olla täydellinen romanttinen joulua. Tässä tuomme sinulle joitakin suosituimmista romanttisen joulun kohteita päättää siitä.

Suosittu Romantic Christmas Gateways

Havaiji
Havaiji on kaikkein romanttinen kohde, joka koostuu monista saarista, usein kutsutaan “maata kutsutaan paratiisiksi”. Rauhallinen vesillä, tuore kukka ilmaa, henkeäsalpaava luonnon kauneutta. Se kaikki Havaijilla! Yksi parhaista kertaa aiot vierailla Hawaii on joulun kausi. Täynnä aurinkoa, hiekkaa ja seesteinen rannat, Joulu Havaijilla on ainutlaatuinen kokemus. Koe ainutlaatuinen Hawaii jouluperinteitä tässä kauniissa paratiisi! Ympäröimä tulivuoria, rannat ja muita luonnon ihmeitä, sinun tulee laulaa “Jingle Bells” Havaijilla.

Goa
Paras aurinkoa, merta ja herkullista kalaruokaa! Jos etsit tämän kaiken, niin Goa on paikka sinulle. Goa on Intian suosituin rantalomakohde ja ihana paikka rannalla joulua. Tämä pieni tila on kiehtova sekoitus historiallisia ja modernin elämän. Joulujuhlissa ovat parhaimmillaan Goa! Voisit jopa osallistua keskiyön massa jouluaattona joissakin vanhimmista kirkoista kuten basilika Bom Jesus. Jos etsit suuri joulujuhla lähellä niitä valkoisia hiekkarantoja, Goa on paikka sinulle!

Pariisi
Paris tunnetaan kaikkein romanttinen kaupunki. Tämä kaupunki valojen on täydellinen kohde rakkaimman kanssa. Rentoutuvat yötaivasta ja nauti valaistu kaupungin valot ja ilotulitteiden siemailla Ranskan viiniä. Joulu Pariisissa voi olla unohtumaton kokemus. Jouluna, Paris on paljon tarjottavaa. On suuria joulumarkkinat tarjoavat lähes kaiken herkullisia ranskalaisia ​​herkkuja, viiniä ainutlaatuinen at ja käsitöitä. Jos tämä ei riitä, voit tehdä luistelu että liian vapaa pääsy. Kotiin Disneyland Paris, suosittu joulun keinona on vielä yksi syy olla Pariisissa. Joten, mitä voi olla parempi vaihtoehto kuin käydä kaupungin romantiikkaa, Paris!

New York
New York on niin romanttinen ja juhlava paikka joulua! On monia asioita, että pari voi tehdä kaupungin nauttia juhla joulun henkeä. Times Square kaupungissa on yksi suosikki paikkoja pariskunnat ympäri maailmaa. Tai käsi kädessä, voit kävellä alas Fifth Avenue vilkaisemalla joulun näkyy kaupoissa. Katso suosikki joulun Ballet kuten Pähkinänsärkijä New York City Ballet. Joten, jos haluat pysyä keskellä kaikki joulun hälinästä, New York on täydellinen joulu kohde sinulle!

Rio de Janeiro
Jos etsit jouluksi kesät sitten Rio de Janeiro on paikka sinulle! Saatat menettää lunta ja Santa kaikki kannellinen hänen lunta kamaa. Mutta joulujuhlissa Rio de Janeiro on oma ainutlaatuisuus ja maku. On hienoa katsella maailman suurin joulukuusi kelluva Rion pieni järvi-Lagoa! Älä unohda katsoa uskonnollisia Joulutapahtumat Rio de Janeirossa, joka houkuttelee paljon turisteja. Se on ilo katsella satoja naisia ​​pukeutunut perinteiseen Bahian mekko, kuljettaa hajustettu vettä pestä vaiheet kirkon. Muut kuin tämä parantaa joulun, on joulumarkkinoilla, messuja, musiikin konsertteja ja veneet osoittaa.

Sydney
Toinen lämpimämpi kohde Joulu on Sydney, pääkaupunki Australiassa. Joulu on tärkeä festivaali vietetään Australian mantereella. Rocks, Darling Harbour, Pitt Street Mall, ja ovat suuria paikkoja Sydneyssä, jossa kaunistella erityinen juhla näyttää joulun kausi. Jos Sydney, et voi olla huomaamatta nauttia herkullinen Jouluateria kauniisti sisustettuja jahteja ja veneitä. Eksoottisista mereneläviä perinteisen joulun pudding, nauttia kun liitää vetten päällä koko Sydney Harbour. Joulu Sydney on puutteellista musiikin konsertteja. Jouluna useita joulu musikaaleista tai oopperaa järjestetään, jotta ihmiset antautuvat joulutunnelmiin.

Christmas Slovakiassa
Christmas Stockings Historia
Joulun runo Wife
Lapsi joulu sukat
Christmas Eve Party
Joulun Bow Kunniamerkit
Outdoor joulukoristeita
Top 10 Joululaulut
Christmas Tree Sisustus Teemat
Kengät Taikausko
Christmas Tree Fun Facts

Leave a Reply