Rustic Joulukoristeet

Joulu yleensä muistuttaa joukko häikäisevät valot taloja ja kauppoja ja joulukuusia näköisenä olentoja ulkoavaruudesta kaikki lamput tuikkivat niitä! Epäilemättä, kuten koristeet on kauneutta, mutta jos lisäät ripauksen maalaismainen charmia heille teidän joulukuusi ja talo on varmasti erotu joukosta. Kristus syntyi maaseudulla vakaa ja johti yksinkertaista elämää ilman ylilyöntejä varakas. Joten ottaa mallia hänen elämänsä, voit vedota joulutunnelmaa, joka on yksinkertainen mutta hengellinen kautta joulukoristeita tyylistä maalaismainen näyttää. Koruton joulukoristeita myös meidät ajassa taaksepäin, jolloin elämä oli paljon vähemmän monimutkaista ja vaativaa. Paras osa näistä koristeet on, että voit vilkaista ullakko ja hyödyntää vanhoja juttuja tai ostaa halvin paperi-ja tee koriste niistä. Voit aina valmiita niistä myös. Koska tässä on muutamia ideoita maalaismainen joulukoristeita.

Ideoita Rustic Joulukoristeet

Tähdet ja kelloja
Saat länsimaa touch, voit ostaa piikkilanka tähti-set. Näitä voidaan käyttää seinävaatteiksi tai puussa. Tähdet valmistettu luonnon kudotut viiniköynnöksen ovat myös saatavilla ja näyttää ihanan maanläheinen. Samoin löydät hälytinosa ruostunutta metallia lukuja maalattu niitä voi löytyy eri kokoja. Voit jopa tehdä näitä vanhoja peltitölkit.

Eläimet / Angels / Lumiukot
Eläimet, kuten poroja, lampaita, jne., joka on valmistettu hartsista ovat käytettävissä ja voidaan käyttää pöydän koristeet. Voit jopa saada laser leikkaa metallia koristeet muotoja eläimiä, enkeleitä, lumiukkoja jne. Saatat jopa saada hartsi teki enkelin / lumiukkoja verhot yllään ruudullinen kangas huiveja. Näitä voidaan käyttää koriste puussa.

Kävyt ja risut
Etsi pinecones ja oksia omalla takapihallaan tehdä aito pelaaja maalaismainen koristeet. Voit merkkijono oksia, käpyjä yhteen ja ripustaa ne teidän puu. Voit lisätä joitakin kimallus tai spraymaalilla kartiot eri väriä. Pinecone järjestelyjä voidaan myös käyttää joulu keskipiste tai kynttilän emäksiä.

Birdhouses ja pesistä
Koruton birdhouses on valmistettu puusta ja antaa Länsi hytti kuten tuntuu. Ne näyttävät haalistua ja kuluneet. Voit ripustaa ne joulukuusi, seinälle tai oveen. Pesii pitäisi näyttää realistisen ja voit poimia hylätty pesät teidän takapihalla tai ostaa yksi tehty Grapevine.

Calico kangas ja raffia
Käyttö Calico kangas tehdä ripustuskoukuista teidän koristeet lainaa niitä Länsi cowboy tuntuu. Voit myös tehdä rusetteja ja sitoa ne oksat. Samoin käyttö raffia lanka tehdä rusetteja tai yksinkertaisesti lisäämällä ne muut koriste antaa heille maan touch.

Korit
Koruton koreja valmistettu puskaradio, paju tai segrass näyttää ihana syötäväksi centerpieces. Pienikokoiset koreja voidaan käyttää myös koriste joulukuusi. Lankakori peitetty keinotekoinen sammal on toinen vaihtoehto, joka on saatavilla.

Joulu puhallettava Kunniamerkit
Outdoor joulukoristeita
White Christmas Lights Decor
Naughty Christmas Poems
Family Christmas Vacation
Christmas Etelä-Amerikassa
Muut Joulu Taikausko
Kotitekoinen Joulun centerpieces
Songs For Santa
Ainutlaatuinen Joulukoristeet
Lapsi joulu sukat

Leave a Reply