Santa asuu Lapissa!

Alunperin Santa asuivat Etelä. Mutta hänen pitkä parta käytetään kutittaa kuumassa hikinen sää. Making lahjoja paikassa, jossa se on kuuma päivä ja yö hiki jatkuvasti ei ole helppoa. Joten, Santa päätti löytää uuden kodin itselleen, jos se on tarpeeksi viileä hänelle tuntea olonsa mukavaksi, vaikka hän tekee kovasti töitä täyttämään kaikki pyynnöt hyvää lasten ja tehdä miljoonia leluja ajoissa. Hän siirtyi Grönlantiin joskus, mutta sitten hän tuntui se oli liian kylmä hänelle siellä. Hän meni Norjaan, mutta sielläkin, hän ei löytänyt sopivaa ja salainen paikka, jossa hän voi asua ja käydä hänen työpaja ilman vaivaa ihmiset koko ajan. Joten hän siirtyi sielläkin.

Silti ihmiset Grönlannin ja Norjan mielestä Joulupukki on asuntoja omassa maassa myös, mutta totuus on, että hän oli juuri lopettanut siellä väliaikaisesti ja testaamiseksi vesillä ennen viimeistelyä minne asettua ikuisesti. Ruotsissa Santa löysi hyödyllisiä tontut auttaa häntä, mutta sitten, ei ollut tarpeeksi poroja hänen kuljetuksen ja vetää hänen reki jouluaattona. Suomen Lapin lopuksi houkutteli häntä kiltti ja viisas haltiat ja sen runsas väestön poroja. Ystävällisesti ihmiset Lapin luonnon kauneutta, pitkä kesäpäiviä ja tumman talvet sopii Joulupukki hyvin ja näin, tämä on paikka, jossa hän päätti olla kotiinsa ja työpaja.

Uskotaan, että se kesti niin monta kuin sata vuotta vihdoin tehdä valtava työpaja Santa jossa miljoonia lahjoja ja leluja oli tarkoitus rakentaa joka vuosi kaikille hyvän lapset kaikkialla maailmassa. Se sijaitsee jossain sisällä Ear Mountain Savukoskella tai napapiirin mutta kukaan ei tiedä sen sisäänkäynti, paitsi Joulupukki ja hänen tiiminsä tietenkin. Suomalaiset ovat ylpeitä asua samassa maassa kuin Santa. On kota Polar Circle, jossa joulupukki chatit kävijöitä ja kuunnella heidän pyyntöihin. Saatat jopa ruokkia poroja ja katso Rudolph täällä.

Oli aika, jolloin Joulupukki ja hänen porot henkilökohtaisesti katettu kaikki lapset kaikkialla maailmassa. Mutta väestöräjähdyksen, se ei ole enää mahdollista joulupukin tehdä kaikkea yksin. Joten hän teki sopimuksen kaikki isät ja äidit. Vanhemmat, joilla on varaa ostaa tai tehdä lahjoja heidän lapset tekevät niin itselleen ja Joulupukki täytyisi vain köyhiä ja rutiköyhän niistä. On kuitenkin edelleen vastuu tontut varmista että onko lapset olleet tuhma tai mukavaa vuoden aikana ja ne ansaitsevat tämän joulun vai ei.

Lyhyt Christmas Quotes
Joulu puhallettava Kunniamerkit
Christmas Cakes & Pies Taikausko
Muut Joulu Taikausko
Christmas Bulgariassa
Joulu Itävallassa
Beaded joulukoristeet
Christmas Cruise lomat
Joulu Wedding Kutsut
Kissing Under Misteli
Making joulukoristeet

Leave a Reply