Vintage Joulukoristeet

Nämä lasilintuja ja keraamiset pienoispatsaat ovat palanneet joukossa eri joulun keräilytuotteet, koska ne tarjoavat etnistä touch joulua. Tulet mieluummin viettää joulua eri tavalla vuosittain. Se on yleensä ne joulukoristeet, jotka päästävät nämä kauniit muistot kulkevat mieltäsi. Erityisjärjestelyt tänä jouluna vuosikerta teemana on lisäetu, koska ne ovat varmasti tuoda takaisin, että maalaismainen katsoa. Joulun sisustus molemmat tuovat cheer ja nostalgiaa ystävillesi ja perheen pikkujouluissa. Vintage joulukoristeet tuoda takaisin joitakin paljon rakkain, vanhoja elementtejä menneisyyden että olet jo unohtanut. Oli aika, jolloin vain punaisen ja vihreän värin käytettiin joulukoristeet, mutta aika kului se näytti olevan tylsää ja olet valinnut värikäs joulun sisustus. Jopa hopea tavarat että olet saanut perintötavarat ole enää osa joulukoristeita. Mutta jos aiot antaa että etninen ilmeen joulukoristeet kokeile joitakin näistä koristeet, jotka on lueteltu alla.

Antique Joulukoristeet

Puuvilla Koristeet
Nämä koristeet voidaan hyvin käyttää ripustaa joulukuusi. Puuvilla koriste vaihtelivat mitään kuten puuvilla tanssi kasakka poika, puuvilla tyttö tai puuvillasta eläin kuin se on. Voit jopa mennä hedelmien ja vihannesten puuvilla.

Satin joulupallot
Jos haluat antaa joulun sisustus sekoitus sekä perinteiden sekä loistoa he ole muita parempaa ehdotusta kuin satiini joulupallot. Paitsi että ne ovat kauniita, mutta myös ne lisätä edelleen, että ylimääräinen osa teidän joulukoristeita.

Lasinen koriste.
Löydät Joulupallot lasista milloin tahansa joulukoristeita myymälä. Lasi oli kunnia-asia sodassa kertaa metalli oli pitkälti tarve tehdä aseita sotaa. Se pidetään edelleen kunnia-asia keuliminen. Puolivälissä 20-luvulla, perhe joulukuusi oli usein koristeltu kymmeniä näiden kiiltävä, ohut lasi koristeet ja suuremman kysynnän tänään, että vintage look. On yksi erityisesti koristeena kutsutaan luetelmakohdan, pieni lasi väline, joka on hyvin yleinen ja on yksi suosikkejasi keräilijöiden vintage koristeet. Jopa lasi joulun kellot osoittautuvat antaa joulukoristeita paremman ilmeen.

Dresden Koristeet
Saksalainen Dresden koristeet ovat varmasti antaa hienostuneen ilmeen teidän joulukoristeita. Ne voivat vaihdella Santa villisioista hahmoja, jotka on tehty metalleista sekä seokset.

Wax Koristeet
Erilaisia ​​esineitä valmistettu vaha ovat yksi niistä koristeet, jotka ovat edelleen suuri kysyntä. Vaha koriste sisältää erilaisia ​​figural koriste muu kuin tavanomainen kynttilöitä eri koko ja muodot

Köynnökset
Huipulla tyypillinen 20-luvulla joulukuusen olisit aina löytää yksi monista koristeellinen puu murskaimet. Ei vintage Joulukuusen koristelu katsotaan täydellinen ilman draped säikeiden hopealanka ja mielikuvituksellinen seppeleitä.

Kynttilä ja vihreiden Centerpiece
Misteli Faktat
Joulu Kreikassa
Upside Down Christmas Tree
Christmas Etiopiassa
Totuus Christmas Star
Jouluaatto
Classic Christmas Songs
Top Ten Joulun elokuvat
Joulun runo Sisters
Joulu Afrikkalainen Amerikan

Leave a Reply